Обрати сторінку

Вчора в стінах нашого коледжу відбулось незвичне практичне заняття. Викладачка Бердан М.В. разом зі студентами групи ПР-41 перенеслись на справжнє засідання суду, де були і суддя, і позивач, і адвокат, відповідач, свідок та третя особа.

Так ціково вони опрацювали і закріпили тему «Розгляд цивільної справи у позовному провадженні в суді першої інстанції». Така форма практичного заняття насамперед спрямована на засвоєння теоретичного матеріалу та підготовки до практичної діяльності майбутніх фахівців із всебічним знанням цивільного процесу.

Студентам було запропоновано ситуацію, яку вони повинні були вирішити згідно плану практичного заняття. При цьому використати прийоми рольової гри. Під час підготовки до даного практичного заняття всі приймали активну участь і не залишалися осторонь від робочого процесу. За кожним студентом була закріплена певна ділянка роботи, кожен готував процесуальний документ, таким чином вносячи свою лепту у наш спільний проект.

Підсумовуючи, необхідно зауважити, що студенти навчилися застосовувати теоретичні знання на практиці, отримали певні навички, які в подальшому зможуть використовувати в своїй професійній діяльності.