Обрати сторінку

Минулої суботи – 13 квітня 2024 року ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ» гостинно відкрив свої двері для майбутніх здобувачів. Профорієнтаційний захід було організовано, щоб ознайомити потенційних вступників із особливостями вступу, зі спеціальностями, за якими здійснюється навчання у коледжі та щоб краще зорієнтувати у виборі майбутньої професії.

Захід розпочався вітальним словом директорки коледжу Ганни Тимків, яка розповіла про основні напрями діяльності закладу освіти, кадровий склад, здобутки коледжу та його цінності.

Про особливості вступної кампанії у 2024 році розповіла заступник відповідального секретаря приймальної комісії Юлія Роїк, ознайомивши присутніх зі спеціальностями, перевагами навчання у коледжі, наголосивши також на ключових датах вступної кампанії та тих моментах, на які важливо звернути увагу вступникам при подачі заяв. Ґрунтовною і корисною була інформація про графіки вступу, особливості подання документів, складання вступних випробувань тощо.

Під час заходу своїми враженнями від навчання поділилися випускники коледжу – Софія Коневич, Мар’яна Перегіняк, Святослав Шеленко і Владислав Попович, які з особливою теплотою згадали приємні моменти із захопливого студентського життя. Також вони з гордістю розповіли про свою сьогоднішню діяльність та щиро дякували своїм наставникам, які недаремно вкладали частинку душі в кожного із них.

Віримо, що кожен, хто завітав до нас на День відкритих дверей, почерпнув для себе багато корисної інформації та зробить свій правильний вибір, поповнивши ряди нашої дружньої студентської родини.

Нехай усім щастить!