Обрати сторінку

Одним із головних кроків в житті кожної молодої людини є вибір майбутньої професії. І саме від цього вибору, у великій мірі, залежить подальший життєвий шлях, і навіть, доля людини та задоволеність від своєї професійної діяльності.

Звичайно, що вибір професії –  це справа не одного дня! Адже, майбутні абітурієнти  повинні ясно усвідомити, що саме їх найбільше захоплює, до чого мають здібності, необхідно мати уявлення та необхідні знання про ту чи іншу спеціальність, чи дасть вона можливість забезпечити успішну кар’єру, чи є попит на неї на ринку праці?  

З вітальними словоми виступила перед майбутніми абітурієнтами
директор коледжу Ганна Ярославівна Тимків

Саме з цією метою, 07 листопада 2019 року, в рамках профорієнтаційної роботи фахівцями Калуської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості на базі Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ було проведено День відкритих дверей, на який було запрошено учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району.

Майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з навчальним закладом, особливостями навчального процесу, умовами вступу до коледжу, а також галузями подальшого працевлаштування випускників.

Сподіваємося, що такі профорієнтаційні заходи дадуть можливість зробити перший крок до здобуття освіти, а також стануть корисними для тих абітурієнтів, які ще не визначилися зі своєю майбутньою професією або мають сумніви щодо того, з якою саме сферою діяльності пов’язати своє життя.