Обрати сторінку

21 квітня 2021 року студенти груп ФБС-21, ФБС-31 та викладачі циклової комісії з управління та адміністрування Савіцька Л.В., Апостолова О.Б. ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ» взяли участь у прослуховуванні лекції-тренінгу в страховому брокері «Starlife», де мали можливість ознайомитись з діяльністю страхової компанії «MetLife», яка впевнено зберігає лідерство на українському ринку страхування життя та широким спектром послуг, що пропонує дана страхова компанія.

За брендом MetLife стоїть 153-річна історія, що почалася в США, де і розташований головний офіс. Страхування життя є універсальним інструментом для вирішення багатьох соціальних завдань. Насамперед, це матеріальне забезпечення особи після досягнення пенсійного віку чи у випадку втрати дієздатності через нещасний випадок. Страхування життя є невід’ємним елементом сучасного НR-менеджменту, «важливим інструментом кадрової політики». Велика кількість ризиків для життя людини змусили страховиків, що займаються страхуванням життя, проявити гнучкість у товарній політиці та розробити широкий спектр страхових послуг.

Втім, багатогранна проблематика страхування життя й надалі залишається предметом дискусій та наукового аналізу. Зокрема, потребують детальнішого дослідження питання активізації відносин на теренах України.