Обрати сторінку


Доброю традицією з дозволу керівництва у нашому навчальному закладі стало проведення на початку Великого посту роздумів над Хресною дорогою Ісуса Христа.
Цьогоріч члени гуртка “Релігійне краєзнавство” при КЕПІТ ІФНТУНГ під керівництвом викладача Надії Руско, роздумували над Хресною Жертвою Спасителя та значенням цієї події у житті кожного із нас. Кожен раз читаючи стацію, глибоко замислюєшся над її змістом. Серед повсякденних турбот ми часто забуваємо про те, що життя і справді коротке і девіз на кшталт “треба все спробувати, і все встигнути” в більшості випадків не задовільняє потреб нашої безсмертної душі, адже вона покликана до чогось більшого і прагне до Безмежної любові, якою для нас є Христос.
Стації зачитували студенти, поміж тим було використано повчальні відео-матеріали. Вірш “Бог є Любов” під музичний супровід у виконанні Діани Безрукої не залишив нікого байдужим. Завершився захід виконанням гімну “Боже, Великий Єдиний”.
Дякуємо усім, хто долучився до організації заходу! Нехай цей піст принесе вам достойні плоди і допоможе з радістю зустріти Христове Воскресіння!