Обрати сторінку

05 червня 2022 року у ВСП «Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ» відбулася онлайн-зустріч із майбутніми вступниками та їхніми батьками.

Дистанційна зустріч була організована для майбутніх вступників, щоб зорієнтувати їх у виборі майбутньої професії та ознайомити із порядком цьогорічного вступу до коледжу, відповідно до правил прийому.

У заході взяли участь учні загальноосвітніх навчальних закладів міста Калуша та району. Незважаючи на дистанційний формат, атмосфера під час зустрічі була надзвичайно теплою та приємною, а доповідачі – щирими та відкритими.

До учасників заходу звернулася з вітальними словами директор коледжу Ганна Тимків, яка розповіла про діяльність закладу освіти, можливості подальшого працевлаштування випускників, поділилася успіхами та здобутками працівників і студентів.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Юлія Роїк ознайомила учасників із особливостями та новаціями вступної кампанії – 2022, описала переваги здобуття фахової передвищої освіти у коледжі.

Учасники онлайн-зустрічі мали змогу отримати вичерпні відповіді на всі хвилюючі питання.

Щиро дякуємо майбутнім вступникам за участь і сподіваємося на подальшу зустріч у стінах ВСП «Калуський фаховий коледж ЕПІТ ІФНТУНГ»!