Обрати сторінку

Нещодавно до Дня місцевого самоврядування міський голова ініціював онлайн конкурс есе «Якби мером Калуської громади був я» серед учнівської та студентської молоді нашого міста. За умовами конкурсу учасники мали написати есе та розмістити його фотокопію на фейсбук-сторінці Калуської міської ради. Переможців конкурсу визначала громада за кількістю вподобань робіт.

Надзвичайно приємно, що студентка 3 курсу нашого коледжу Бережницька Алла взяла участь у конкурсі і отримала 1 місце.

Всіх учасників було запрошено на урочисте засідання з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке відбулося в палаці культури «Юність» та відзначено грошовими преміями.

Також міський голова Андрій Найда довірив переможцям конкурсу провести оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та директорами комунальних підприємств в режимі онлайн.

Адміністрація та колектив коледжу щиро вітає Аллу із перемогою та бажає їй сміливо йти вперед, надалі втілювати в життя нові ідеї, широко застосовувати свої таланти та знання, зокрема, здобуті під час навчання.

http://kmt-kalush.tv/miskogo-golovu-kalusha-na-posadi-zaminyla-studentka/?fbclid=IwAR3p6znGZxGTKqXPNQmybCo3zORiYiJNkH840qpjiTqycJdcTfKtmZqfZLMhttps://youtu.be/-PAXCyA7S98