Обрати сторінку

Атестація педагогічних працівників – це важливий етап діяльності навчального закладу. Це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь. Атестація підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, зростання професіоналізму, допомагає визначити кращих працівників для забезпечення ефективності навчально-виховного процесу.
Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, 25 березня 2019 року в Калуському коледжі економіки, права та інформаційних технологій ІФНТУНГ відбулося засідання атестаційної комісії. На порядок денний було винесено питання «Про атестацію педагогічних працівників Калуського коледжу економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу у 2019 році».
В ході засідання голови циклових комісій презентували роботу педагогічних працівників за міжатестаційний період, а також їхні досягнення та участь у навчально-виховному процесі коледжу.
За результатами вивчення роботи, комплексної оцінки рівня кваліфікації та педагогічної майстерності викладачів комісією було ухвалено рішення щодо присвоєння таким викладачам: Нарожняк Н.М., Коневичу Н.М., Кобзану Т.Р., Маковей Ю.Р., Стехновичу І.С. кваліфікаційної категорії «спеціаліст другої категорії»; Апостоловій О.Б., Святкевич Н.В., Закальницькій М.І. – кваліфікаційної категорії «спеціаліст першої категорії». Також прийнято рішення про порушення клопотання перед атестаційною комісією при департаменті освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» Тимків Г.Я.
Щиро вітаємо колег із успішним проходженням атестації. Бажаємо міцного здоров`я, натхнення, творчих успіхів у нелегкій, але такій потрібній праці.

Роїк Ю.В., секретар атестаційної комісії
Калуського коледжу ЕПІТ ІФНТУНГ